Direct een elektricien nodig in Heerlen?Bel 085 106 1543Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Heerlen

Is het gewenst om een extra stroomgroep toe te voegen vanwege meer zware apparatuur of een verdeling die niet meer goed werkt? Het is om verschillende redenen aan te raden om de groepenkast aan te laten passen. Laat uw groepenkast in Heerlen snel, voordelig en vakkundig uitbreiden door FB Services; dé specialist op het gebied van groepenkasten die u nodig heeft.

Extra groepen aanleggen Heerlen

Indien u van plan bent om extra zware apparatuur, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, te gebruiken, kan dit de belasting van uw huidige stroomgroepen verhogen. In dit geval is het belangrijk om een extra groep te creëren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Indien u opteert voor zonnepanelen zal een extra groep nodig zijn.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw huis in Heerlen kan het installeren van een extra groep een slimme keuze zijn. Vergeet niet dat er maximaal vier groepen op één aardlekschakelaar mogen worden aangesloten. Een extra karwei kan ook het plaatsen van een aardlekschakelaar omvatten.

Is er sprake van behoefte aan extra groepen of wilt u advies van professionals inwinnen? Bij ons zit u goed als u hulp nodig heeft! Onze bekwame elektriciens zijn volledig op de hoogte van groepenkasten en zullen u voorzien van de juiste assistentie en begeleiding.

Heeft u vragen over de beschikbare opties, de noodzaak en de prijzen? Schroom niet om FB Services te benaderen en uw vragen te stellen. Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u een bericht achter laten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan klaar om uw aanvraag snel te beantwoorden. Als u de voorkeur geeft aan bellen, dan kan dat! Voor directe communicatie, bel 085 106 1543.

FB Services: uw elektricien in Heerlen en omgeving!
Hulp nodig met uw groepenkast? FB Services helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Heerlen een verstandige zet kan zijn. Kookt u op een elektrisch fornuis en wilt u een Amerikaanse koelkast aansluiten? Dan is een controle van uw groepenkast aan te raden. Het kan voorkomen dat de keukengroep niet meer toereikend is om al uw keukenapparatuur van stroom te voorzien.

Er kan ook een situatie ontstaan waarbij uw groepenkast uitgebreid moet worden vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Een veelvoorkomende situatie is dat een tv, een audiosysteem en verschillende (spel)computers gelijktijdig op dezelfde stroomgroep worden gebruikt. Het uitbreiden van uw groepenkast bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan de belasting op uw stroomnetwerk verminderen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het is van belang om te kijken naar uw verbruik en de huidige verdeling van de groepen om vast te stellen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning. In diverse huizen vind je stroomverdelers die bepaalde zones van elektriciteit voorzien. In moderne huizen met veel zware apparatuur zult u spoedig problemen waarnemen, zoals in de wasruimte of keuken.

Het aantal groepen dat ideaal is voor uw woning is op voorhand dus lastig in te schatten. Ook de grootte van uw huishouden kan bepalend zijn voor het aantal benodigde stroomcircuits. Een groot huishouden zal immers sneller op verschillende plekken in de woning meerdere apparaten in gebruik hebben.

Laat onze vakbekwame elektriciens u helpen bij het bepalen van het juiste aantal groepen voor uw situatie. Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van de verdeling van stroomgroepen volgens uw behoeften. U kunt met een gerust hart gebruikmaken van uw elektra zonder enige onderbreking.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Voor uw elektra project is het raadzaam om een professionele elektricien te benaderen. Door te kiezen voor een ervaren en deskundige specialist bent u verzekerd van een veilige installatie en een feilloze werking. Met FB Services heeft u een uiterst bekwame en professionele monteur gevonden.

Wij helpen u graag met het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Heerlen. De monteurs van FB Services reageren vlot op uw verzoeken en nemen de tijd om goed te begrijpen wat u wilt. Het is eenvoudig om contact met ons op te nemen; bel naar 085 106 1543 of vul het contactformulier in op onze website.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het is mogelijk dat u graag zware elektronische installaties in uw huis wilt laten zetten. Een inductiekookplaat, een eigen sauna en een oplaadpunt voor een elektrische auto behoren tot deze installaties. Deze installaties zijn beduidend zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Bij het aanleggen van deze apparaten is het niet voldoende om alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Een inductie kookplaat van goede kwaliteit werkt met krachtstroom. Wanneer u van plan bent om deze apparaten aan te sluiten, staan wij tot uw beschikking om krachtstroom te realiseren in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kan de groepenkast worden uitgebreid na nieuwe installaties?

Wanneer er meer elektriciteit nodig is in uw huishouden, is het een optie om extra groepen aan te leggen. Het kan verstandig zijn om de groepenkast helemaal te vernieuwen in sommige situaties.

Heb je de mogelijkheid om zelf een extra stroomgroep aan te leggen?

Zonder de benodigde kennis en ervaring loop je grote risico's bij elektriciteitsklussen. Voor uw eigen veiligheid in huis wordt het ten zeerste afgeraden om dit te doen.

Wat is de maximaal toegestane hoeveelheid groepen in de groepenkast?

Het is toegestaan om maximaal 12 groepen in een groepenkast te hebben. Het is toegestaan om per hoofdschakelaar in de groepenkast maximaal 4 groepen te monteren.

Kunt u een overzicht geven van zware elektrische apparaten?

Het is verstandig om zware elektronische apparaten op aparte groepen aan te sluiten voor een veilige installatie. Denk aan de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Logo van Bouwgarant
Logo van VCA
Logo van Keurmerk Kwaliteitsvakman
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van InstallQ
Logo van SCIOS
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van NEN 3140
Logo van NEN 1010
Logo van NEN 3840
Logo van NEN 4010
Logo van DUBO Keur
Logo van Kiwa
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter