Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

Stroomstoring Heerlen Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Stroomstoring Heerlen

Maakt u zich zorgen over stroomuitval in Heerlen en heeft u met spoed hulp nodig? De elektriciens van FB Services staan, ook bij spoedgevallen, voor u klaar! Ons kundig personeel heeft in no time de reden van uw stroomstoring achterhaald en verholpen.

Weten wij als geen ander hoe vervelend het is om zonder stroom te zitten in huis. De koelkast doet het niet, werken op de computer is niet mogelijk en wellicht werkt de verwarming ook niet. Onze storingsmonteurs zijn altijd onderweg en kunnen binnen de kortste keren ter plaatse zijn.

Hebt u onmiddellijke assistentie nodig van een elektricien voor een stroomstoring in Heerlen? Bel meteen 085 106 1543 om direct contact met een medewerker te maken. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Heerlen snel verholpen

Als we op de hoogte worden gebracht van een elektra storing in Heerlen, streven we ernaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Als de elektriciteit uitvalt, is dat niet fijn, dat begrijpen wij bij FB Services heel goed. Een kortere storing zorgt ervoor dat u vlugger weer kunt doen wat u wilt.

Helaas kunnen we niet altijd alle storingen direct verhelpen. De oorzaak van het probleem kan soms ingewikkeld zijn of het kan ineens veel drukker zijn dat normaal. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en goed mogelijk te helpen, kunt u daarop vertrouwen.

Stekkerproef

Er is soms verwarring tussen stroomstoringen en kortsluiting. Het gebrek zit hier niet in de stroomtoevoer of -verdeling. Een specifiek apparaat is vaak de boosdoener bij kortsluiting.

Een stekkerproef kan helpen om snel te bepalen of er sprake is van kortsluiting en dit zelf op te lossen. Voer een stekkerproef uit om nauwkeurig de oorzaak van het probleem te isoleren. Klik hier voor een handleiding over het uitvoeren van een stekkerproef.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Heerlen en de omliggende regio kunt u vertrouwen op FB Services

Spoed storingsdienst FB Services

Onze spoeddienst is gericht op het snel oplossen van storingen bij FB Services. Wanneer u FB Services inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat de storing vakkundig en snel wordt aangepakt door onze toegewijde storingsmonteurs. Met FB Services wordt de storing direct getraceerd en hersteld.

Als het ons niet lukt om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Maak gebruik van ons netwerk van direct beschikbare elektriciens die direct kunnen inspringen om deze klus snel af te handelen. Geen twijfel mogelijk! Bel meteen 085 106 1543 voor directe assistentie bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

In uw woning zijn er verschillende mogelijke oorzaken voor stroomuitval. Dit maakt het soms een ingewikkelde taak om zelf de storing op te sporen en te verhelpen. Indien u snel en doeltreffend geholpen wil worden, is het verstandig om enkele zaken zelf te kunnen uitzoeken.

Voer als eerste stap een stekkerproef uit. Haal alle stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact en probeer vervolgens de groep opnieuw in te schakelen. Als dit lukt kunt u de stekkers één voor één weer in het stopcontact doen, tot de groep uitvalt.

Indien dit geen verbetering brengt of de stroom helemaal niet meer werkt? Kijk ook even of uw buren nog stroom hebben. Als uw buren geen stroomtoevoer hebben, kan de storing wellicht bij de netbeheerder liggen.

Indien de stroomstoring voortkomt uit de acties van de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet van hulp voorzien. Neem contact op met de netbeheerder om melding te maken, het vereist dan geduldig wachten op het herstel van de stroom. Geduldig afwachten is nu het devies totdat de stroomvoorziening hersteld is.

Laat FB Services uw stroomuitval oplossen

Is er bij u sprake van een groep die is uitgevallen of zelfs van een complete stroomstoring? Indien de reden niet te vinden is bij een apparaat in uw huis of de netbeheerder, dan zullen de specialisten van FB Services spoedig aanwezig zijn om bijstand te bieden. Onze ervaren elektriciens van FB Services zijn direct beschikbaar om u te helpen.

Onze service staat altijd paraat om onmiddellijk hulp te bieden bij noodgevallen. Aarzel niet om ons te bellen op 085 106 1543, zodat we snel een monteur naar u kunnen sturen. U bent verzekerd van een snelle herstel van de stroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijft een koelkast nog koud bij een stroomstoring?

Koelkasten kunnen tussen de 12 en 24 uur hun kou vasthouden, maar dit verschilt per apparaat. Het is raadzaam om de koelkast zo koud mogelijk te houden door deze beperkt te openen.

Hoe lang blijven de inhoud van een vriezer goed bevroren zonder stroom?

Diepvriesproducten kunnen tot wel 24 uur voldoende bevroren blijven in een vriezer die niet is aangesloten op elektriciteit. Vermijd kouverlies door de vriezer dicht te houden.

Hoe kan ik zelf voorbereid zijn op en reageren op stroomuitval in mijn woning?

Bij een elektriciteitsuitval is het aan te raden om als eerste een stekkerproef te doen. Controleer tevens of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan en of uw buren nog stroom hebben.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!