Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Heerlen

Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Voor het verduurzamen van je huis zijn er verschillende opties beschikbaar. In veel gevallen is het nodig om een elektricien in te schakelen voor de installatie. Het is mogelijk om verschillende verduurzamingsopties te laten installeren, zoals een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting. Soms moeten er aanpassingen worden gedaan aan de groepenkast om deze verduurzamingsopties te kunnen installeren.

Wanneer je ervoor kiest om bepaalde onderdelen in je huis te verduurzamen, kun je ook geld besparen. Het besparen van energiekosten is mogelijk door het vervangen van een gasfornuis door een elektrische kookplaat. Het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Bij een gasfornuis wordt er enorm veel gas verspild.

Aanpassingen nodig?

Zijn er aanpassingen nodig aan de groepenkast of moet er krachtstroom worden aangelegd? Als u behoefte heeft aan hulp en advies over wat het beste bij uw situatie past, kunt u altijd rekenen op FB Services. Als u vragen heeft, staan wij voor u klaar. Bereikbaar zijn wij op 085 106 1543.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!