Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

Een goed stroomnetwerk is een onmisbaar onderdeel van het moderne huishouden. Het is lastig om je voor te stellen hoe het zou zijn om te leven zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Het goed functioneren en de efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van cruciaal belang.

Zorgvuldig onderhoud en continue controle zijn van groot belang voor een onafgebroken stroomvoorziening. Het startpunt voor zowel onderhoud als controle begint bij elektriciteitskeuringen. Onze gespecialiseerde elektriciens bij FB Services kunnen uw elektrische installaties inspecteren en een professionele beoordeling geven.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Veiligheid staat voorop wanneer het gaat om het laten keuren van de elektra in uw woning, om zo de risico's op brand en andere elektrische gevaren te verminderen. U vermindert het risico op brand en andere gevaren door regelmatige inspecties uit te voeren op elektriciteit. Een keuring van de elektra in Heerlen is altijd op zijn plaats; veiligheid staat voorop.

Het aanvragen van keuringen voor elektrische installaties gebeurt vaak bij een verhuizing. Bij wat oudere woningen is het vaak nodig voor (ver)kopers om te controleren of de elektrische installatie in goede staat verkeert. Een elektricien kan dit voor u oplossen.

Echter moeten niet enkel woningen af en toe een keuring ondergaan voor elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van zeer groot belang. Bedrijven hebben te maken met strikte voorschriften waar geregeld controles bij horen.

Soorten keuringen

In het algemeen worden twee soorten keuringen herkend; de NEN- en SCOPE-keuringen zijn hier voorbeelden van. Er zijn meerdere soorten keuringen; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn opgesplitst in verschillende inspecties. In de keuringsprocedure wordt frequent een nummer toegekend om aan te geven waarop de controle gericht is.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Heeft uw woning of bedrijfspand behoefte aan een deskundige keuring? U kunt altijd rekenen op de expertise van de elektriciens van FB Services. Laat ons uw elektrische installaties keuren en verbeteren - wij helpen u graag.

Indien u met ons wilt praten, kunt u ons bereiken op 085 106 1543. Daarbovenop is het ook mogelijk om een bericht te plaatsen in het contactformulier op de website. We zorgen ervoor dat een van onze medewerkers snel contact met u opneemt over uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!