Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Kortsluiting Heerlen

Is elektriciteit in huis weggevallen als gevolg van kortsluiting? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt gerepareerd. Zonder stroom de dag doorkomen is geen sinecure.

Wanneer u weer snel elektriciteit wilt hebben, kunt u een beroep doen op de storingsdienst van FB Services. Onze monteurs zijn gereed om u te ondersteunen bij het snel verhelpen van het probleem. Wilt u een elektricien bij u thuis? Bel dan naar 085 106 1543 en wij zijn onderweg.

Kortsluiting Heerlen snel verholpen

Snel handelen is cruciaal bij kortsluiting in Heerlen. In het bijzonder als het om belangrijke stroomvoorzieningen gaat, zoals voor de keuken of verwarming. Waarom twijfelen? Bel FB Services direct.

Onze elektriciens worden direct ingeschakeld om u te helpen met het opsporen en verhelpen van de oorzaak. U hoeft niet lang in het donker te zitten, want onze storingsmonteurs zijn altijd onderweg om de stroomstoring te verhelpen. Indien u meteen contact zoekt via 085 106 1543, gaan we direct voor u aan de slag om u te helpen.

Mocht het door drukte niet haalbaar zijn om snel genoeg te helpen, Een medewerker helpt aan de telefoon zonder extra kosten om een passende oplossing te vinden! U mag er zeker van zijn dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer operationeel zullen zijn.

Stekkerproef

Als er stroomuitval is in een deel van het huis, kan een specifiek apparaat soms de oorzaak zijn van het probleem. Als u extra kosten wilt vermijden en het probleem meteen wilt oplossen, kunt u een stekkerproef uitvoeren. Lees hier meer over de precieze werkwijze van dit proces.

Spoeddienst van FB Services

In het geval van kortsluiting, stroomuitval en storingen staat de spoeddienst van FB Services voor u klaar. Onze monteurs staan altijd klaar om u snel te helpen bij spoedgevallen met de snelste service. Indien het ons door drukte niet lukt om op tijd op de stoep te staan, zal een medewerker u telefonisch assisteren bij het vinden van een oplossing.

Aarzel niet om ons te contacteren via 085 106 1543 voor assistentie bij uw probleem. Indien er geen haast is of telefonisch contact niet mogelijk is, laat dan een bericht achter in het contactformulier. Schakel FB Services in voor de oplossing van uw elektriciteitsproblemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

De oorzaak van kortsluiting in het elektrische circuit kan gevarieerd zijn. Een van de veelvoorkomende redenen is bijvoorbeeld een apparaat dat kapot is en ervoor zorgt dat de elektriciteitsgroep uitvalt. U kunt achterhalen welk apparaat hier verantwoordelijk voor is door het uitvoeren van een stekkerproef.

Een mogelijke veroorzaker van kortsluiting is ook overbelasting. Wanneer meerdere apparaten gelijktijdig op dezelfde groep zijn aangesloten, kan het stroomnetwerk dit niet aan en valt het uit. Misschien kunt u dit probleem verhelpen door een van de apparaten op een andere groep aan te sluiten.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er precies bedoeld met kortsluiting?

Een elektrisch circuit kampt met kortsluiting als de weerstand extreem laag is. In huis gebeurt kortsluiting meestal doordat twee elektrische draden elkaar aanraken in een beschadigde kabel.

Op welke manier kan ik vinden waar de kortsluiting is ontstaan?

Anoniem: Het controleren welke groep is uitgevallen, geeft een aanwijzing van waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan. Vervolgens kunt u een stekkerproef uitvoeren om het beschadigde apparaat te lokaliseren.

Kan kortsluiting een branduitbraak tot gevolg hebben?

Bij kortsluiting kan veel warmte ontstaan in de elektrische bedrading. Deze hitte is krachtig genoeg om nabijgelegen doek, papier of stof te laten ontvlammen.


Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,NIBE Dubokeur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter