Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Heerlen Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Heerlen

Waarom rookmelder plaatsen?

De Brandweer raadt aan om rookmelders te plaatsen omdat deze levens kunnen redden. Wanneer de rookmelder in werking treedt, resten er nog drie minuten om te ontsnappen. Het plaatsen van rookmelders op elke verdieping in huis is een vereiste. In de regel hebben ze een levensduur van tien jaar.

Het installeren van rookmelders is echt van essentieel belang om levens te redden bij een brand. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen met behulp van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Rookmelders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, in diverse soorten en prijsklassen. Let er altijd op dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Wanneer u slaapt, uw reukorgaan niet actief is en u dus geen rookgeur zult waarnemen?
  • Met het slapen wordt uw reukzintuig uitgeschakeld en kunt u geen rook waarnemen?
  • Dient er sinds 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders te worden geïnstalleerd?

FB Services: uw ervaren elektricien in Heerlen

De beste plek voor een rookmelder

Het is verstandig om rookmelders te installeren in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt om te vluchten bij brand. Een nog betere optie is om te kiezen voor rookmelders die met elkaar verbonden zijn en deze op te hangen bij de keuken en in de slaapkamers. Als je een open haard of kachel in de woonkamer hebt en je gebruikt de garage aan huis voor het opladen van je e-bike of accu, is het van groot belang om een betrouwbare rookmelder te hebben die je tijdig waarschuwt bij eventuele onregelmatigheden.

Onderhoud aan rookmelders

Klinkt het alarm van de rookmelder, ondanks de afwezigheid van rook of brand? Bij onterecht geluid van de rookmelder, kan onderhoud vereist zijn. Check of de batterij mogelijk vernieuwd moet worden en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Heerlen

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het plaatsen van de rookmelders in uw woning? Neem dan contact op met FB Services. Neem contact op met FB Services om de rookmelders professioneel te laten installeren. Bij vragen kunt u ons bereiken op 085 106 1543 en wij staan ​​tot uw beschikking.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!