Direct een elektricien nodig?Bel 085 106 1543Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond

Elektricien Heerlen

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning op het gebied van elektra? Bij FB Services bent u aan het juiste adres als u in Heerlen en omgeving woont. Met ons vakbekwame en enthousiaste team nemen wij graag alle elektroklussen bij u thuis op ons!

Bij ons kunt u rekenen op professionele hulp bij het installeren van een groepenkast, het aanleggen van een netwerksysteem, het onderhouden van veiligheidssystemen of de bouw van systeemkasten. Heeft u nog andere elektra-gerelateerde klussen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden via 085 106 1543 en het contactformulier op deze site.

Stroomstoring in Heerlen?

Mocht u te maken krijgen met een stroomstoring in Heerlen of een nabijgelegen gebied, Voor het herstellen van de elektriciteit in uw woning kunt u vertrouwen op de snelle service van een van onze elektriciens. Het is raadzaam om te verifiëren of er geen netwerkstoring is, omdat deze storingen onder de verantwoordelijkheid van de netwerkbeheerder vallen.

Elektra problemen in uw huis ontstaan vaak door kortsluiting. Wanneer er sprake is van kortsluiting, raden wij aan om even een stekkertest te doen. Op deze manier kunt u voorkomen dat de kortsluiting wordt veroorzaakt door een beschadigd apparaat.

Groepenkast vervangen of uitbreiden in Heerlen

In uw interne elektranetwerk is de groepenkast de spil. Hier wordt de stroom verdeeld over diverse delen van uw woning. Als de verdeling enigszins onevenwichtig is doordat er veel meer stroom wordt gebruikt vanuit een van de groepen, kan dit leiden tot overbelasting en storingen. Indien dit gebeurt, is het mogelijk om extra groepen aan de groepenkast toe te voegen om ervoor te zorgen dat het stroomverbruik gelijkmatig verdeeld wordt over de groepen.

Als uw groepenkast er al een hele tijd staat en u niet helemaal zeker bent over de veiligheid ervan, kunnen we ook een nieuwe voor u installeren. Zo wordt de kans op brandgevaar verminderd en het gebruiksgemak vaak aanzienlijk verbeterd. Heeft u vragen over het uitbreiden of vervangen van een groepenkast? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...
Het logo van FB Services

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!