Direct een elektricien nodig in Heerlen? Bel 085 106 1543 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Helmond
Maak uw woning energiezuinig Redactie, 15 april 2024
FB Services: uw ervaren elektricien in Heerlen

U heeft verschillende keuzes om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine ingrepen. Er zijn talloze manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Op welke manieren kunt u uw woning duurzamer maken?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of merkt u dat uw verlichting aan vernieuwing toe is?Wacht niet langer en neem de stap om de verlichting in uw woning duurzamer te maken. Ga voor milieuvriendelijkheid en laat Led-verlichting installeren in uw hele huis.

Door Led-verlichting te installeren kunt u uw energieverbruik met wel 90% verlagen in vergelijking met gewone gloeilampen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, wat natuurlijk voor iedereen voordelig is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Hoe kunt u uw huis duurzamer maken door over te stappen op elektrisch koken?

Het is mogelijk om in elk huis elektrisch te koken, maar er kunnen wel enkele aanpassingen nodig zijn. Zoals bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroom. Het is essentieel dat de meterkast genoeg stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u dit nalaten kan de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog worden, wat kan leiden tot stroomuitval. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen die dit allemaal voor u kan regelen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bij elektrisch koken bijna geen elektriciteit verloren.

Maak uw woning duurzamer met zonnepanelen

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Als u uw huis wilt verduurzamen, kunt u beginnen met het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak dient u er rekening mee te houden dat het dak in goede staat moet zijn.

Gemiddeld genomen heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken, maar dit aantal kan variëren afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. U kunt verwachten dat uw investering in zonnepanelen zichzelf terugverdient binnen een periode van 6 tot 8 jaar. Het is van belang om te bedenken dat de zonnepanelen onderhoud behoeven om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1543

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!